TonlaKazan: Reklam Dinletmek

Turkcell’in 4play Digital Workshop firmasıyla beraber hayata geçirdiÄŸi TonlaKazan adlı mobil reklam projesi sayesinde; Sisteme dahil olan kullanıcılar kendilerini arayanlara reklam dinlettikçe, kampanya sınırlarında belirtilmiÅŸ kontör/dakika kazanacaklar.
“Seni arayanlar, sen telefonu açmadan önce bir markanın reklam müziÄŸini dinleyecek.” Telefonu açıp görüşmeye baÅŸladığın an en az 1 kontör/15saniye kazanmış olacaksın.
Olumlu Örnek: Mutluyum, günüm harika geçiyor… Arkadaşımı arıyorum, bu sırada reklam dinliyor hatta raks ediyorum. Arkadaşım da kontör/dakika kazanıyor.
Olumsuz Örnek: Mutsuzum, bir yakınım vefat etmiÅŸ. Arkadaşıma haber vermeliyim. Arıyorum… Reklam dinliyor hatta küfür ediyorum. Arkadaşım da kontör/dakika kazanıyor. Telefonu açınca kötü haberi veriyorum.
Olumsuz düşünmeyelim ÅŸimdilik; “Yolla garanti – Garanti yolla, NBA kampına beni yolla! ” dinletip, kontör/dakika kazanalım.
Volkan Midilli says:
Güzel bir uygulama ama giriÅŸ yapabilmek çok dertli. İlk önce ÅŸifre al diyor, “sifre yaz 2222′ye gönder” ÅŸifre geldi oh giriyorum diyorsun dur diyor. Åžifreni deÄŸiÅŸtirmen lazım :O neyse deÄŸiÅŸtiriyorsun. Yenisiyle tekrar giriÅŸ yapıyorsun bu seferde davetiyen yok giremezsin diyor
“davetiye yaz 1001′e gönder” sisteme gir. Bu kadar güvenliÄŸe gerek yok sanki.
Mayıs 7th, 2008 at 3:59 pm
Mahmut says:
Bence bu kadar saçma şey yapacaklarına görüşemeleri ucuzlatsalar daha iyi olur. o zaman herkes konuşur.
Faturalı hat kullanıyorum. 30 ytl görüşme ücreti 30 ytl bilmem ne 10 ytl kdv vs vs faturam oldu 80 ytl. ne anladım bu işten. ben konuşacamda bana kontur gelecekmiş. Saçma.
http://www.tonlakazan.com deÄŸil http://www.tonlakazanayim.com olsa ismi daha uygun bence.:))))))
Mayıs 7th, 2008 at 4:00 pm
Batuhan says:
Yaa herÅŸey tamamda davetiye ne oluyor anlamadım..reinaya girmioruz ki..:) alt tarafı 2 tarafında kazanacağı bi olay bu bu kadar kastırmaya gerek yokmuÅŸ sanki..Ayrıca “DAVETIYE yazıp 1001 e gönderemiyorum..o nasıl olcak anlamadım gitti..
Mayıs 7th, 2008 at 4:08 pm
Oktay Gülence says:
içerideki reklam miktarı ile kullanıcı sayısının orantılı olması lazım ki üyelerin hepsi dinletsin, hepsi kazansın diye davetiye vardır sanırım. reklam dinletemedikten sonra üye olmanın da bir anlamı kalmıyor.
Mayıs 7th, 2008 at 9:29 pm
Pınar says:
Yazdığınız “Olumsuz örnek” çok telaÅŸlandırıcı cidden…
Sonuçta herkes her zaman iyi hissetmiyor ya da iyi olaylar yaşamıyor.
Ölüm haberi vb. (kötü haber) sponsor olan markalar ne yazık ki küfür yiyecekler. Kesinlikle doğru bir tespit Burak bey.
Mayıs 8th, 2008 at 1:17 am
Metin Gölcü says:
Bu uygulamayı Türk Telekom’dan bekliyordum.Gerçi yeni görüntülü telefonlarda reklam kesin olur zaten.
Mayıs 8th, 2008 at 1:23 am
Fırat says:
Neyse ki telefon görüşmesinin arasında girmiyor reklamlar. O zaman daha da çekilmez olurdu. Düşünsenize…
-Anne! babamı kaybettik.
-Yolla garanti – Garanti yolla, NBA kampına beni yolla!
-Anne!! ne NBA’ i babam diyorum!
- Dıt Dıt Dıt Dıt….
Mayıs 8th, 2008 at 1:31 am
Celil acar says:
Slm bencede aynen katılıyorum ayrıca daha ucuza olsa konusmalar daha ıyı olur ben mayıstan berı sadece sms kullanıyorum arama yapamıyorum bence knt ayarlamalarını yenıden yapmalılar sımdı bıde 7 gunde bır muzık yenılemek gerekıyo tam bı ezıyet
Aralık 12th, 2008 at 11:42 pm